Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Dj ή Ορχήστρα;

Η ερώτηση συχνή και πολλες φορές δύσκολη για αρκετά μελλόνυμφα ζευγάρια. Η μουσική και ηχητική ή/και οπτικοακουστική κάλυψη οποιασδήποτε εκδήλωσης ειναι, από ένα στάδιο και μετά, το Α και το Ω για την επιτυχία της. Φυσικά, το μουσικό πρόγραμμα κατέχει πρωτεύωντα ρόλο στην ιεραρχία των παραγώντων που θα συστήσουν στο τέλος μια ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά το μουσικό, ηχητικό και οπτικοακουστικό κομμάτι της εκδήλωσης. 


Ο διαχωρισμός ανάμεσα στη ζωντανή μουσική από ορχήστρα και την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών από dj είναι λογικός αν μη τι άλλο, καθώς ειναι τελείως διαφορετική η διαδικασία παραγωγης του μουσικού προγράμματος. Ωστόσο, ειναι και άτοπος! Κι αυτό γιατί σε τελική ανάλυση αυτό που ενδιαφέρει τόσο τους πελάτες (ζευγάρια) όσο και τους καλεσμένους τους, ειναι η όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διασκέδαση. Και τα δύο αυτά είδη μπορεί να διαφέρουν αρκετά αλλά έχουν ένα κοινό σκοπό, τη διασκέδαση του κοινού τους!


Συνοπτικά παρουσιάζουμε ένα πινακα με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους:

ΟΡΧΗΣΤΡΑ:

Πλεονεκτήματα
- Ζωντανή μουσική που ενθουσιάζει περισσότερο το κοινό.
- Άμεση επικοινωνια των οργανοπαικτών και των τραγουδιστών με το κοινό και κατ´ επέκταση πιο εντυπωσιακή εκτέλεση του προγράμματος.
- Δυνατότητα για οποιαδήποτε στιγμιαία διασκευή του εκάστοτε κομματιού κατά το δοκούν.

Μειονεκτήματα
- Κόστος
- Περιορισμένη γκάμα μουσικού προγράμματος
- Περιορισμένη διάρκεια

DJ:

Πλεονεκτήματα
- Κόστος
- Απεριόριστη γκάμα ρεπερτορίου
- Μεγάλη διάρκεια προγράμματος
- Δυνατότητα κάλυψης με τον καταλληλότερο ηχητικό και οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας εξοπλισμο (φωτορυθμικα, effects, video projectors, πυροτεχνηματα κτλ.)
- Λιγότερες ευκαιρίες παρέμβασης του κοινού στο ήδη συμφωνημένο πρόγραμμα.

Μειονεκτήματα
- Μικρός βαθμός επικοινωνίας με το κοινό, λογω χειρισμού πολλαπλού εξοπλισμού ταυτόχρονα. 
- Αδυναμία φυσικής διασκευής κομματιών παραμόνο με ειδικά ηχητικά εφφέ.


Συνολικά, λοιπόν, παρατηρούμε πως κάθε ένα από τα δύο είδη μουσικής κάλυψης είναι σχεδον το αντίθετο από το άλλο. Αυτο μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως το ζευγάρι πρεπει να επιλέξει ανάλογα με τα γούστα και τις ιδιοτροπίες των καλεσμένων που θα φιλοξενήσει, γιατί αυτοί ειναι οι τελικοί αποδέκτες του προγράμματος. 
Φυσικά, μια ολοκληρωμενη κάλυψη με Dj και Ορχήστρα θα ειναι το ιδανικό για την κάλυψη όλων των επιθυμιών.

Η new djs' team ειναι έτοιμη να σας παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία μουσικής κάλυψη κι αν επιλέξετε, και φυσικά να τη συνοδεύσει με τα καλύτερα πακέτα ηχητικής κ οπτικοακουστικής κάλυψης.

Επικοινωνείστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε τη δική σας οικονομική προσφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου